Hopeaharjun PALVELULUPAUKSET


Mitä palveluita tarjoamme? Mitä on hyvä palvelu?

Hopeaharjun palvelulupaukset kuvaavat sitä, miten toteutamme asiakaslähtöistä palvelua. ”Sinulle omaa elämää”-tunnuslauseemme kuvastaa arvomaailmaamme, asiakkaidemme kunnioittamista ja tasa-arvoisuutta. Nämä asiat huomioimalla uskomme, että asiakkaamme on meillä oman elämänsä päähenkilö.


Vierailut Hopeaharjun Palvelukodissa

HoviAsunto


Asiakas voi halutessaan sisustaa huoneensa omin huonekaluin. Yhteiset tilat ovat monikäyttöiset ja kodikkaat. Sauna lämmitetään viikottain.

HoviKunto


Huolehdimme, että asiakkaamme liikkuvat aktiivisesti sekä sisällä että ulkona. Pihapiirissämme on kuntosali ja ympäröivä luonto tarjoaa hyvät ulkoliikuntamahdollisuudet. Asiakkailla on mahdollisuus tilata avullamme fysioterapiapalveluja tai henkilökohtaista valmennusta.

HoviMenu

HoviMenu


Terveellinen ja maukas kotiruoka on tärkeä osa arkielämää. Raaka-aineet hankimme lähialueelta ja ateriat valmistuvat omassa keittiössä. Kokkimme laatimissa monipuolisissa ruokalistoissa huomioidaan mm. asiakkaiden toiveet, erityisruokavaliot ja juhlapyhät.

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää

HoviTerveys


Asiakkaalle laaditaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Hoidamme lääkehuollon ja huolehdimme sairaanhoidollisesta valvonnasta. Asiakkaan toimintakykyä ja hyvinvointia edistetään nykyaikaisella ja ammattitaitoisella hoitotyöllä sekä toimintakykyä tukevalla työotteella.

Mikä on tärkeää

HoviVireys


Tapahtumakalenterimme koostuu erilaisista toimintaryhmistä, vierailuista, virkistystapahtumista ja normaaleista arjen toiminnoista. Hopeaharjusta saa myös parturi/kampaaja-, jalkahoitaja- ja hierontapalveluita. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita.

HoviReissu

HoviReissu


Haluamme asiakkaidemme kokevan elämyksiä. Järjestämme ostos- ja huvimatkoja, retkiä, laivaristeilyjä ja ulkomaan matkoja asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Vuosittainen kesäretki ja kotiseuturetket ovat myös mieluisia.

HoviTurva

HoviTurva


Hopeaharjussa on turvallinen ympäristö ja tilat. Meillä on ympärivuorokautinen hoiva- ja huolenpito. Jokaisella asiakkaallamme on vastuuhoitaja, jonka kanssa on tuttua ja turvallista hoitaa asioita sekä arjen rutiineita. Vastuuhoitaja on asiakkaansa paras asiantuntija.

Ihana kesä ja helle hellii.

HoviYhteisö


Vietämme yhdessä syntymäpäiviä Hopeaharjussa ja aikaa Haukirannan mökillä. Omaistenpäivä on perinteisesti elokuussa ja yhteinen Puurojuhla joulukuussa. Kokoonnumme viikottain yhteisöpalaveriin keskustelemaan yhteisistä asioista. Jokainen päivämme on erilainen.