Ihana kesä ja helle hellii

Ihana kesä ja helle hellii.

Ihana kesä ja helle hellii

Kyllä se on niin, että nyt on ihana kesä ja helle hellii. Kevät onkin ollut osaltaan vähän raskas kaikkien koronarajoituksien ja uutisten kannalta. Vieläkin on silti hyvä muistaa rajoitukset ja pitää omasta sekä muiden terveydestä huolta. Kuitenkin on myös aika nauttia kesästä, helteistä ja luonnosta.

Pidetäänhän yhteyttä ja tavataan

Me olemme Hopeakodossa ja Hopeaharjussa voineet antaa asukkaille mahdollisuuden tavata omaisiaan turvallisesti ja ohjeistetusti. Alussa oli niin tiukat säännökset päättäjiltä, että ei edes pihaan voinut omaiset tulla. Kuitenkaan tuo aika ei ollut kovin pitkä ja nyt ovat omaiset voineet tulla ensin ikkunan taakse terassille juttelemaan ja vähitellen ulos myös tapaamaan, muistaen tietenkin turvavälit. Olemme tarjonneet omaisille maskin vierailujen ajaksi. WhatsApp puhelut on mahdollistettu omaisten ja asukkaiden välillä. Omaisia on myös kannustettu olemaan yhteydessä tai tulemaan vierailulle.

Aivan upeaa on myös se, että meillä on vielä paikka oman ihastuttavan pihapiirimme lisäksi, Haukiranta, jossa saamme nauttia kesäpäivistä mökkitunnelmissa. Facebookista voi seurata viikoittaisia päivityksiä, tapahtumia ja muuta mitä meillä tapahtuu.

Omaistenpäivää ei tänä vuonna

Useita tapahtumia on jouduttu Suomessa sekä muualla maailmassa tänä kesänä perumaan. Mekään emme säästy tältä valitettavalta asialta ja joudumme jättämään meille kaikille niin tärkeän Omaistenpäivän väliin tänä vuonna. Tämä on surullista asukkaille, omaisille ja meille työntekijöille. Päivä on ollut aina aurinkoinen ja tuonut iloa kaikille.

Omaistenpäivänä erityisesti olemme saaneet vaihtaa kuulumisia monien kanssa ihan kasvotusten ja viettää leppoisaa aikaa yhdessä. Nyt kuitenkin tilanne on tämä ja kuten tiedämme, on Omaistenpäivään osallistunut aina niin suuri joukko ihmisiä ja että kaikkien turvallisuuden takaamiseksi näin on nyt tehtävä.

Hymy huulille

Nyt kuitenkin ilo irti kesästä ja hymy huulille. Toivotankin kaikkien Hopeakotolaisten ja Hopeaharjulaisten sekä työntekijöiden puolesta oikein ihanaa kesän jatkoa kaikille. Nauttikaa auringosta, kesäpäivistä ja illoista.

Mansikanmakuisin kesäterveisin,
Pia