Erilaisen pääsiäisen ajatuksia

Erilaisen pääsiäisen ajatuksia

Erilaisen pääsiäisen ajatuksia

Minulle syttyi tarve kirjoitella teille ajatuksistani alkuvuodesta 2020. Vuosihan alkoi jo aika erikoisesti ainakin noin ilmojen suhteen. Ei ole ollut kunnon pakkasia tai lunta. Ensimmäiset lumiukot taidettiin tehdä Hopparin pihalle maaliskuun alussa.

En olisi toivonut kevään jatkuvan näin erikoisena mitä se on nyt. Koronavirus Covid-19 se peikko, joka langetettiin meidän päällemme. Aluksi asia pelotti ja nyt pelottaa ehkä vielä enemmän. Tieto lisää tuskaa, niin kuin sanotaan ja se on kyllä aivan totta. Tiedosta sen verran, että jos ei halua lukea joka päivä asiasta, niin ei kannata katsoa mitään lehtiä, lööppejä, tv:tä tai kuunnella radiota. Eli tiedolta ei voi välttyä. Hyvä tai huono, riippuu varmasti vastaanottajasta. Itselläni on päiviä, kun en haluaisi ajatella tai lukea mitään huonoja uutisia, vaan haen aina jotakin piristäviä aiheita. Tällä hetkellä kaikki aurinkoiset pääsiäisen toivotukset, sekä hauskat vitsit keventävät mukavasti päivää. Kannustankin kaikkia lukemaan edes yhden positiivisen uutisen tai asian päivässä.

Pidetään huolta toisistamme

Arki pyörii töissä ja päiviin sisältyy erilaisia askareita sekä virikkeitä, kuten ennenkin. Hopparin joillekin asukkaille tämän tilanteen luomat ohjeistukset ja säännöt tuottavat ahdistusta ja heidän on vaikea täysin ymmärtää miksi näin pitää nyt toimia.

Onneksi meillä on ihana porukka töissä, jotka jaksavat aina vain uudelleen kertoa miksi on nyt juuri niin tärkeää tehdä kaikkien samalla tavalla ja kantaa siten kortensa kekoon taltuttaaksemme tämän kamalan pöpön leviäminen. Hengellistä tukea saa myös Noormarkun seurakunnalta, he tarjoavat jutteluapua sitä tarvitseville.

Kaikki tuki ja turvallisuus on tärkeää ihmisille tänä muuten aika raskaana aikana. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta. Mekin Hopparissa pidämme toisistamme huolta ja lipun korkealla. Lainatakseni positiivista suomalaista artistia Elastista: ”Katse eteen ja suupielet ylöspäin, tehdään vastoinkäymisistä voimaa”.

Oikein lämpimät pääsiäisen toivotukset kaikille ja pysykäähän terveinä.

Terkuin Pia