Joulutervehdys Hopeaharjusta

Hopeaharjun Joulu 2019

Tuoksua kuusen ja kynttiläin,
iloa riemua kukkurapäin.
Lämpöä, rakkautta läheisten,
ystävän jouluisen halauksen.

Joulu tuo tullessaan ison ilon…

Hopeaharjulaisten vuosi on vierähtänyt monien uusien tuulien ja aktiivisen harrastamisen merkeissä. Ryhmätoiminnat ovat rytmittäneet päiviä ja viikkoja ulkoisten, sekä Hopparin omien ryhmien mukaisesti.

Joulukoristelut on aloitettu ajoissa, nyt ovatkin kynttilät ja muut koristeet paikoillaan. Emäntäkin on jo ahkeroinut jouluruokien valmistuksessa. Asukkaat ovat valmistautuneet jouluun leipoen torttuja ja pipareita sekä askarrellen kortteja ja Itsenäisyyspäivän rekvisiittaa. Hopparilaiset viettivät pikkujouluja herkutellen, tanssien ja karaokea laulaen. Menevän juhlatunnelman loivat yhdessä diskovaloineen.

Esiintyjiä ja vieraita on käynyt paljon. Varsinkin näin joulun alla on vilkasta ja ovet käyvät tiuhaan tahtiin. Vielä ennen joulua on monenlaista ohjelmaa ja esiintyjää tulossa.

Tervetullut meille aina…

Hopeaharjun jokainen asukaspaikka on nyt täynnä, mutta aina kannattaa kysellä avoimia paikkoja tai jättää yhteystiedot, niin palaamme asiaan tilanteiden muuttuessa. Esittelemme mielellämme paikkoja ja toimintaamme.

Tulevaa…

Ensi viikolla vietetään perinteistä Puurojuhlaa asukkaiden ja omaisten kanssa. Tarjolla on puuroa, soppaa, pipareita ja glögiä. Ohjelmassa joululauluja ja leppoisaa yhdessäoloa. Taitaa ne tontutkin piipahtaa pikkupussien jakoon..


Jo pipolakki ja punatakki on juhlakuntoon laitettu,
ja nenäliina taitettu on takataskuun laitettu.
On Tonttulassa niin ahkerassa näin tapa kerran vuodessa,
kun joulukiireen tuodessa myös juhlamielen tuo.


Iloista Joulun Odotusta ja Onnea Vuodelle 2020!
Toivottaa Hopparin poppoo