ASIAKKAALLE

Hopeaharjun Palvelukoti tuottaa tasokasta ympärivuorokautista palveluasumista, hoitoa, kuntoutusta sekä tukipalveluita ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme kodinomaisen asumisen sekä viihtyisän, rauhallisen ja turvallisen asumisympäristön.

Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen korkealaatuisella, yksilöllisellä ja tarkoituksenmukaisella hoitotyöllä sekä toimintakykyä ylläpitävällä toiminnalla.

Meille asiakkaaksi

Yhteisölliseen ja ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakkaaksi voi tulla itsemaksavana tai hyvinvointialueen palvelusopimuksella.

Hyvinvointialueiden palveluohjaajat auttavat hakemusten täyttämisessä ja ohjaavat tarvittavien liitteiden hankinnassa. Hopeaharjuun voi ottaa yhteyttä suoraan, niin neuvomme ja esittelemme paikkoja mielellämme.

Meillä jokaisella on vähintään yksi ystävä

Kokoonnumme viikoittain keskustelemaan yhteisistä asioista. Kaikilla on mahdollisuus osaltaan vaikuttaa. Käymme Haukirannan mökillä saunomassa, grillaamassa ja viettämässä aikaa. Omaistenpäivä on perinteisesti kerran vuodessa elokuussa ja yhteinen asiakkaiden ja omaisten Puurojuhla joulukuussa.

Tulet mistä tahansa,
olet aina tervetullut!